IPhone 14 sahibi olmak isteyenler dikkat! O banka müşterilerine iPhone hediye ediyor! Başvurular için son şans

IPhone 14 sahibi olmak isteyenler dikkat! O banka müşterilerine iPhone hediye ediyor! Başvurular için son şans

Bankalar arası rekabet devam ederken o banka bayram hediyesi müjdesi verdi. IPhone 14 sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. O banka müşterilerine iPhone 14 hediye edecek. İşte kampanya detayları…

Bankalar tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken QNB Finansbank önemli bir açıklama yaptı. Yapılan duyuru kapsamında 3 adet iPhone 14 hediye edileceği belirtildi. Banka tarafından yapılan açıklama kapsamında "Bayram mutluluğunu artıracak hediyeniz QNB Mobil'den! Nisan ayında QNB Mobil uygulamasına giriş yapın, çekilişle 3 iPhone 14'ten birini kazanma şansı yakalayın!" ifadelerine yer verildi.

MÜŞTERİLERE ÇEKİLİŞ HAKKI TANIMIYOR

Kampanya kapsamında yapılan duyuru da QNB Mobil’e diğer banka hesabını ekleyen kişilerin +1 çekiliş hakkı kazanacağı belirtildi. Banka müşterisi olmayan kişilerin QNB Mobil’i ücretsiz bir şekilde indirebileceği söylenirken kolay bir şekilde müşteri olma imkanı tanındığı aktarıldı. Müşteri olan kişiler QNB Mobil’e giriş yaparak çekilişe katılabilir. 1 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan 2023 tarihinde sona erecek.

qnb-finansbank.jpg

HERKES KATILABİLECEK

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde QNB Mobil uygulamasına giriş yapan kişilerin kampanyaya katılım sağlayabileceği aktarıldı. Uygulama kullanımının teşvik edilmesi amacıyla yapılan kampanyaya TC kimlik numarası ve finans şifre bilgileriyle giriş yapan kişilerin katılımı onay vermesi durumunda çekiliş hakkından yararlanabileceği vurgulandı.

finansbank-1.jpg
QNB Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra katılım onayı veren kişiler açık bankacılık bölümünden Diğer banka hesaplarının en az bir tanesini ekleyerek ilave çekiliş hakkı elde edebiliyor. Kampanya katılım hakkı en fazla 2 ile sınırlıdır. Çekiliş sonucu 5 Mayıs 2023 tarihinde saat:11.00’de QNB Finansbank A.Ş. Toplantı Salonu-Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 Şişli/İSTANBUL adresinde halka açık olarak yapılacağı vurgulandı.
Çekiliş kapsamında 33 bin 181,60 TL değerinde 3 adet iPhone 14 128 GB telefon verileceği belirtildi. iPhone 14 telefonlar ikramiye olarak verilirken hat ve kart hariç olduğu da açıklandı.

qnb-finansbank-iphone.jpg

KAMPANYA AYRINTILARI

QNB Finansbank tarafından sağlanan kampanya kapsamında başvuru detayları da belli oldu. Kampanya duyurusunda yer alan ifadeler şekildedir:

  • Çekiliş sonuçları 9 Mayıs 2023 tarihinde Milliyet gazetesinde ve www.kimkazandi.com internet sitesinde yayınlanacak. Kazananlar taahhütlü posta yoluyla da bilgilendirilecek.
  • Kampanya bireysel müşterilere yönelik olmakla birlikte katılım hakkının da en fazla 2 ile sınırlandırıldığı duyuruldu.
  • Çekilişe katılmak için QNB Finansbank Mobil Uygulamasının (Android 3.2.6; IOS 2.5.9; Huawei 3.2.7 ve üstü) sürümünün yüklenmiş olması gerekmektedir. QNB Finansbank Mobil Uygulaması iOS 11.0 veya üstü ve Android 5.0 veya üstü sürüme sahip cihazlarda kullanılabilir.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda ise adres bilgilerinin eksik veya bildirilmemesi ile gazetede yapılan tebliğ yeterli sayılacak.

finansbank.jpg

ÇEKİLİŞE KİMLER KATILAMAZ?

  • Müşteri numarası ad soyad bilgilerinin eksik olması durumunda müşterilere çekiliş hakkı tanınmayacak.
  • Bir kişinin birden fazla ikramiye kazanma hakkı yoktur.
  • 18 yaşından küçük olan kişiler kampanyaya katılamaz.Katılmış olan kişilerin kazanması durumunda ikramiyeleri de geçersiz sayılacak.
  • İkramiyeye konu olan eşya veya hizmet bedeli için bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler de talihliler tarafından ödenecek.
  • Piyango itirazı için son teslim tarihi ise 15 Haziran 2023 olarak belirtildi. Bu kapsamda 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvuru yapılması gerekiyor.
  • Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN