İş arayanların başına talih kuşu kondu! İşkur'dan dolgun maaşlı yeni ilanlar: Hastanelere onlarca çalışan alınacak

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İşkur'dan dolgun maaşlı yeni ilanlar: Hastanelere onlarca çalışan alınacak

Hastanede çalışmak isteyenlere İŞKUR'dan müjde geldi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) paylaştığı ilanlar ile sağlık sektöründen alımları duyurdu. Hemşire, sağlık teknisyenleri, hasta bakıcılar ve birçok sağlık personeli alımı yapılacak. Başvuru detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işe alım ilanlarını güncelledi. Hastane personeli olarak çalışmak isteyenlerin fırsatı ayağına getirdi. Sürekli güncellenen ilanlara yenileri eklendi. İlanlara başvuru yapmak isteyenler için detaylar paylaşıldı.

HASTANE PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Yeni iş ilanlarıyla hastane personel alımları paylaşıldı. İstihdam sağlamak adına paylaşılan iş ilanlarıyla birlikte hastanede yüksek maaşlı iş imkanları sunuluyor. Geçtiğimiz dönemlerde 600 binin üzerinde vatandaşın istihdamına katkıda bulunmuştu.

İŞKUR tarafından yeni işe alım fırsatları sunuluyor. Güncellenen iş ilanlarıyla birlikte hastanede çalışmak isteyenler başvuru işlemlerini tamamlıyor. Hastane işi yapmak isteyenler, paylaşılan ilanlara başvurarak iş başı yapacak. Peki, başvurular nasıl ve nereden yapılıyor?

ziyaretciklavuzu-1605884065.jpg

ŞARTLAR VE KADROLAR

Başvuru için öncelikle bazı şartları sağlamanız gerekir. İlana göre, personel alımlarında şartlar değiştirilebilir. Fakat, genel olarak arz edilen şartlar ise şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • İŞKUR kaydının bulunması,
  • 18 yaşından büyük olmak,
  • Sağlık sorunlarının hastane ortamında çalışmaya engel olmaması,
  • Sürekli çalışabilecek durumda olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya muaf olmak,
  • Gerektiğinde vardiyalı çalışabilme yeteneği.

Alım yapılacak meslek grupları ise şu şekilde;

  • Hasta Kayıt-Kabul Görevlisi
  • Temizlik Görevlisi
  • Ambulans Şoförü

0x0-24-31-ekim-iskurdan-hastanede-calismak-isteyenlere-aciklama-hasta-kayit-ve-temizlik-personeli-alimi-basvuru-sa-1698068931352.png

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Türkiye İş Kurumu web sayfasında paylaşılan ilanlar yoğun ilgi görüyor. İlanlara göre, şartlar değişiklik gösterebilir. İlanlar hakkında net bir bilgi için İŞKUR web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Başvuruların İŞKUR web sitesi üzerinden yapılacağı paylaşıldı.

İLAN BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN