İş başvurusu yaparken futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi oldu

İş başvurusu yaparken futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi oldu

Küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakıldığını ve tesadüfen milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendiğini iddia eden Can Gönül, ulaşabildiği tek akrabası olan amcasının, her şeyin doğru olduğunu dile getirdiğini fakat annesinin ve babasının kendisiyle görüşmediğini söyledi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan ve 2 yaşındayken bırakıldığı yetiştirme yurdunda büyüyen 27 yaşındaki Can Gönül adlı genç, iş başvurusu için istenilen aile nüfus kayıt örneği belgesinde milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendiğini söyledi.

27 yıldır yalnız yaşayan ve ailesi olmadan büyüdüğünü belirten Can Gönül, 4 yıl önce işe girmek için kendisinden istenilen aile nüfus kayıt örneği belgesinde ailesinin olduğunu öğrendiğini belirtti.

Aile nüfus kayıt örneğinde milli futbolcu Gökhan Gönül ile öz kardeş olduğunu öğrendiğini kaydeden Can Gönül, 4 yıldır ailesine ulaşmaya çalıştığını ifade etti.

60e7e53466a97cdecac2246a-horz.jpg
Gökhan Gönül ve Can Gönül

İŞ BAŞVURUSUNDA ŞOKE OLDU

Ailesinin olduğunu şans eseri öğrendiğini ifade eden Can Gönül, "Ben 1994 doğumluyum. 2 yaşımdan 18 yaşıma kadar yurtta büyüdüm. Koltuk fabrikası olsun, garsonluk olsun birçok yerde çalıştım. Ama çoğu zaman da işsiz kaldım.

Yurtta kaldığım için memurluk hakkı tanındı. KPPS'ye girdim, sınav iptal olunca da kuraya kaldım. Orada memur oldum. Bize iş başvurusu için belgeleri tamamlamamız gerektiğini söylediler. Ben de istenilen belgeler için nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim.

Gökhan Gönül, Nilüfer, Ahmet, Hakan, Volkan isimlerinin ailem olduğu yazıyordu. Ben bunları hayatım boyunca görmemiştim. Ama sağ olduklarını öğrendim. Ondan sonra iş yerinden bir abime danıştım. Onlar da yardımcı olarak durumu öğrendiler" dedi.

aw399721-03.jpg
Can Gönül

"AMCAMI BULDUM, HER ŞEYİN DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Yaklaşık 4 yıldır ailesine ulaşamadığını belirten Gönül, "3-4 yıl oldu. Ondan sonra biz Bursa'ya ailemle konuşmaya gittik. Amcam çıktı karşıma. Her şeyin doğru olduğunu söyledi ama annem ve babamla görüşemedik. Ama amcam her şeyin doğru olduğunu söyledi. Sonra Volkan Gönül'ün numarasını verdi. Onun da iş yerine gittik, gelmediler. Öyle kaldı. Kimse ile görüşemedik.

Daha sonra arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Ben gelmelerini istemiyorum ama annemi, babamı görmek istiyorum. Benim bir ailem var. Bu duygu yaşanmaz. Benim hiç ailem olmadığı için konuşmak istedim. O sevinçle 3 gün boyunca uyuyamadım" diye konuştu.

aw399721-04.jpg
Can Gönül

"MADDİ BİR İSTEĞİM YOK"

Uzun yıllar kaldığı yurtta hep ailesinin gelmesini beklediğini kaydeden Can Gönül, "Artık parasal sebeplerden mi, bakmak mı istemediler bilmiyorum. Ben doğduktan sonra kardeşlerimi alıp gitmişler. Beni de yurda vermişler. Kendimi tanıdığımda zaten yurttaydım.

Yurtta bazen insanların anne ve babaları geldiğinde benim annem, babam mı diye bekliyordum. Hep camdan bakıyordum. Ama hiç gelip giden olmadı. Benim maddi bir isteğim yok. Ailem olsun istiyorum. Annem deyince ben ağlıyordum" şeklinde konuştu.

gokhan-gonul-1619019.jpg
Gökhan Gönül, 2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde Rizespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

GÖKHAN GÖNÜL KİMDİR?

7 Ocak 1985 tarihinde Samsun'un Bafra ilçesinde dünyaya geldi.

Futbola 1999 yılında Bursa Yolspor'un altyapısında başladı. 2002 yılında Gençlerbirliği'nin altyapısına transfer oldu. Hiç resmi maça çıkmadığı kırmızı-siyahlı takımın kardeş kulübü Asaşspor/Oftaşspor'da 2007 yılına kadar forma giydi.

2006 yılında Galatasaray, Gökhan Gönül'ü transfer etmek istedi. Dönemin Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın 2.5 milyon euro istemesi üzerine transfer gerçekleşmedi.

Gökhan Gönül, 2007 yılında Fenerbahçe'ye 3 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Milli formayla ilk maçına 17 Kasım 2007 tarihinde Norveç'e karşı çıktı ve ilk maçında asist yaptı. Maç sonrasında duygularını, "Sadece ufak bir heyecanım vardı. Onu da topla ilk buluşmamda üzerimden attım. Kendime güvenim vardı" sözleriyle dile getirdi.

Gökhan Gönül, 2007-08 sezonun son haftalarında Süper Lig'de çıktığı maçlarda sakatlanmasından dolayı Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008 kadrosunda yer alamadı.

Türkiye A Milli Takımı formasıyla ilk golünü 29 Mart 2011 tarihinde EURO 2012 elemelerinde Avusturya'yı 2-0 yendiği maçta attı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2016 yılında bitti ve dönemin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesini yenilemeyeceğini açıkladı. Bunun üzerine Beşiktaş'tan gelen transfer talebini değerlendiren ünlü futbolcu, siyah-beyazlı kulüple 3+1 yıllığına el sıkıştı.

2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde yeniden Fenerbahçe'ye transfer oldu. Deneyimli futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertli kulüp, sezon sonunda 1 yıllık opsiyonu kullanmadı.

Gökhan Gönül, 2020-2021 sezonuna Rizespor forması giyerek başladı.

ÖZEL YAŞAMI

1985 doğumlu olan Gökhan Gönül, 2021 yılı itibarıyla 36 yaşındadır.

2006 yılında Hatice Gönül ile evlendi. Çiftin, 'Baran' (d.2011) ve 'Kuzey' (d.2014) adlarında iki erkek çocuğu bulunuyor.

Gökhan Gönül 1.74 metre boyunda, 73 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gokhangonul, Twitter'da @_gokhangonul kullanıcı adıyla yer almaktadır.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN OYNADIĞI TAKIMLAR

1999-2002 - Bursa Yolspor
2002-2003 - Gençlerbirliği
2003-2007 - GB Asaşspor/Oftaşspor
2007-2016 - Fenerbahçe
2016-2020 - Beşiktaş
2020-2021 - Fenerbahçe
2021-2023 - Rizespor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN