Can Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gökhan Gönül'ün kardeşinin hikayesi

Can Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gökhan Gönül'ün kardeşinin hikayesi

2 yaşında annesi tarafından yetiştirme yurduna bırakılan Can Gönül, 2017 yılında kimlik bilgilerine göz atarken Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün öz abisi olduğunu öğrendi. Gönül kardeşlerin amcası iddiaları doğrularken, olayın iç yüzü ortaya çıktı. İşte, Can Gönül biyografisi...

Volkan, Hakan ve Gökhan olmak üzere üç kardeş olan Gönül ailesinin aynı anne-babadan 'Can' adından bir üyesinin daha olduğu daha ortaya çıktı. İş başvurusunda aile nüfus kayıt örneği istendiğinde büyük şaşkınlık yaşayan Can Gönül'e abisi Gökhan Gönül sahip çıktı. Ünlü futbolcunun 27 yıl sonra ortaya çıkan kardeşi için, "Aile olarak sahip çıkar, ne gerekiyorsa yaparız" dediği öğrenildi.

aw399721-04.jpg
Can Gönül

CAN GÖNÜL'ÜN HAYAT HİKAYESİ

1994 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Gökhan Gönül'ün (d.1985) kardeşi olan Can Gönül, 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır.

Yoksulluk nedeniyle aile içinde yaşanan tartışma sonrasında ayrı yaşama kararı alan Gönül çiftinden baba Ahmet Gönül, 1994 yılında eşi Nilüfer Gönül'ün 2 aylık hamile olduğunu bilmeden, 3 çocuğunu alarak Bursa'ya yerleşti. Gökhan Gönül ise 20 yaşına kadar annesinden uzak, babasının ve babaannesinin himayesinde büyüdü.

Nilüfer-Ahmet Gönül çiftinin 2007 yılında barışması sonrasında aile yeniden bir araya geldi. Anne, baba ve Volkan, Hakan, Gökhan kardeşler yeniden aile olmanın sevincini yaşadı. 2017 yılında 'Can Gönül' adından dördüncü kardeşleri ortaya çıktı. Gönül kardeşlerin o güne kadar dördüncü kardeşlerinden haberi yoktu.

60e7e53466a97cdecac2246a-horz.jpg
Gökhan Gönül ve Can Gönül

CAN GÖNÜL, GÖKHAN GÖNÜL'ÜN ÖZ KARDEŞİ Mİ?

Bir tartışma sonucu evden ayrılan annesi, 2 aylık hamile olduğunu gururdan söyleyememişti. Daha sonra ise maddi olanaksızlıklar nedeniyle bebeğe bakamayıp bir yakınına vermişti. O yakını da bir süre sonra adı 'Can Gönül' olan çocuğu yetiştirme yurduna bırakmıştı. Gökhan Gönül'ün bugün 27 yaşında olan kardeşi için "Aile olarak sahip çıkar, ne gerekiyorsa yaparız" dediği öğrenildi.

Can Gönül'ün mesleği memurluk olarak biliniyor. Gönül, verdiği bir röportajda; "2 yaşımdan 18 yaşıma kadar yurtta büyüdüm. Koltuk fabrikası olsun, garsonluk olsun birçok yerde çalıştım. Ama çoğu zaman da işsiz kaldım.

Yurtta kaldığım için memurluk hakkı tanındı. KPPS'ye girdim, sınav iptal olunca da kuraya kaldım. Orada memur oldum. Bize iş başvurusu için belgeleri tamamlamamız gerektiğini söylediler. Ben de istenilen belgeler için nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim.

Gökhan Gönül, Nilüfer, Ahmet, Hakan, Volkan isimlerinin ailem olduğu yazıyordu. Ben bunları hayatım boyunca görmemiştim. Ama sağ olduklarını öğrendim. Ondan sonra iş yerinden bir abime danıştım. Onlar da yardımcı olarak durumu öğrendiler" dedi.

aw399911-02.jpg
Can Gönül

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN KARDEŞİ CAN GÖNÜL YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 4 yıldır ailesine ulaşamadığını belirten Gönül, "3-4 yıl oldu. Ondan sonra biz Bursa'ya ailemle konuşmaya gittik. Amcam çıktı karşıma. Her şeyin doğru olduğunu söyledi ama annem ve babamla görüşemedik. Ama amcam her şeyin doğru olduğunu söyledi. Sonra Volkan Gönül'ün numarasını verdi. Onun da iş yerine gittik, gelmediler. Öyle kaldı. Kimse ile görüşemedik.

Daha sonra arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Ben gelmelerini istemiyorum ama annemi, babamı görmek istiyorum. Benim bir ailem var. Bu duygu yaşanmaz. Benim hiç ailem olmadığı için konuşmak istedim. O sevinçle 3 gün boyunca uyuyamadım" diye konuştu.

aw399721-03.jpg
Can Gönül

CAN GÖNÜL: MADDİ BİR İSTEĞİM YOK

Uzun yıllar kaldığı yurtta hep ailesinin gelmesini beklediğini kaydeden Can Gönül, "Artık parasal sebeplerden mi, bakmak mı istemediler bilmiyorum. Ben doğduktan sonra kardeşlerimi alıp gitmişler. Beni de yurda vermişler. Kendimi tanıdığımda zaten yurttaydım.

Yurtta bazen insanların anne ve babaları geldiğinde benim annem, babam mı diye bekliyordum. Hep camdan bakıyordum. Ama hiç gelip giden olmadı. Benim maddi bir isteğim yok. Ailem olsun istiyorum. Annem deyince ben ağlıyordum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN