İŞKUR kura sonuçları tam isim listesi açıklandı

İŞKUR kura sonuçları tam isim listesi açıklandı

2019 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulamak için tıklayın.Kura sonuçları bu gün açıklanacak. Vatandaşlar İŞKUR kura çekimi sonuçları 2019 detaylarına erişmek istiyor. İŞKUR kura sonuçları 2019 isim listesi sorgulaması yapmak için haberimizdeki linke tıklayın. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları hakkındaki son dakika gelişmeleri ve İŞKUR kura sonuçları isim listesi...

İŞKUR kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı ve 2019 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ile ilgili yeni gelişmeler haberimizde. Sağlık Bakanlığı personel alımının başvurularından sonra şimdi sırada kura çekilişleri var. Kura çekilişlerinden sonra ise sözlü mülakatlar yapılacak. Peki  İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alım kura sonuçları 2019 açıklandı mı? Kura çekilişinin bu gün gerçekleşmesi ve sonuçlarında aynı gün resmi internet sitesinde yayınlanmasuı bekleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2019 yılında da pratisyen hekim, uzman hekim, diş hekimi ve eczacı olmak üzere yaklaşık 25 bin sağlık personelinin atamasının yapılacağını açıklamıştı. 2019'un ilk personel alımı için kura çekilişleri bu gün yapılacak. İşte 2019 Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulamak isteyen vatandaşlar için İŞKUR kura sonuçları isim listesi sorgulama sayfası...

Sektöründe çalışmak isteyen on binlerce vatandaşın gözü kulağı İŞKUR kura sonuçları son dakika açıklamasında. İŞKUR kura çekimi sonuçları 2019 detaylarına erişmek istiyor. İŞKUR kura sonuçları tam isim listesi belli oldu. İŞKUR asıl ve yedek aday listeleri de bu gün yapılacak çekiliş ile belli olacak. Onbinlerce kişi İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları 2019 detaylarına odaklandı.  "İŞKUR kura sonuçları 2019" başlığı arama motorlarında trend oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından kura usulüyle belirlenen listeler ile İŞKUR tarafından doğrudan sınava esas bildirilen listeler, il sağlık müdürlüklerine gönderilecek. İl sağlık müdürlüklerince sınava katılacak adaylardan başvuru belgelerini teslim etmeleri istenecek. İl sağlık müdürlükleri tarafından ilgili belge kontrolü yapılarak talep şartlarına uygun adayların hangi tarihte ve nerede sözlü sınava katılacağı, ilgili il sağlık müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecek.

19-01/15/2019-saglik-bakanligi-kura-sonuclari.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Personel alımı sonuçlarının 15 Ocak 2019'da açıklanması bekleniyor.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURALARI NASIL YAPILIYOR?

Sınava alınacak asıl adayların listesi, İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı, öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı olarak noter huzurunda kurayla belirlenecek. Kurayla aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan liste de oluşturulacak.

Belirlenen asıl ve yedek aday listeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “www.yhgm.saglik.gov.tr” internet adresinde ilan edilecek.

19-01/15/kur-kura-sonuclari-2019-isim-listesi.jpg

LİSTELER İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNE GÖNDERİLECEK

Sağlık Bakanlığı tarafından kura usulüyle belirlenen listeler ile İŞKUR tarafından doğrudan sınava esas bildirilen listeler, il sağlık müdürlüklerine gönderilecek. İl sağlık müdürlüklerince sınava katılacak adaylardan başvuru belgelerini teslim etmeleri istenecek.

İl sağlık müdürlükleri tarafından ilgili belge kontrolü yapılarak talep şartlarına uygun adayların hangi tarihte ve nerede sözlü sınava katılacağı, ilgili il sağlık müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI 2019 KURALARI NASIL YAPILIYOR?

Sınava alınacak asıl adayların listesi, İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı, öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı olarak noter huzurunda kurayla belirlenecek. Kurayla aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan liste de oluşturulacak. Belirlenen asıl ve yedek aday listeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “www.yhgm.saglik.gov.tr” internet adresinde ilan edilecek.

19-01/15/kur-kura-sonuclari-2019-isim-listesi-sorgula.jpg

İŞKUR KAYITLARI NASIL YAPILIYOR?

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır. Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez. Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir. Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN