İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verdi: Sağanak çok sert vuracak

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verdi: Sağanak çok sert vuracak

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; bugün 5 bölgede kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. İstanbul için ise öğle saatlerinden itibaren sağanak uyarısı yapan Meteoroloji, tedbirli olma çağrısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Sivas'ın doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT!

Yağışların; öğle saatlerinden sonra İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’nun kuzeybatısında kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

17 NİSAN 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-005.jpg

18 NİSAN 2023 SALI GÜNÜ

1-006.jpg

19 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-007.jpg

20 NİSAN 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-008.jpg

21 NİSAN 2023 CUMA GÜNÜ

1-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN