İSTAR'dan 'veri toplama' semineri... 600'den fazla kişi online katıldı

İSTAR'dan 'veri toplama' semineri... 600'den fazla kişi online katıldı

İSTAR Araştırma & Eğitim, 24 Nisan'da 'Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri' semineri gerçekleştirdi. İSTAR Akademi platformu ve Zoom üzerinden canlı yayınlanan seminere 650'nin üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencileri katıldı.

İSTAR Araştırma & Eğitim, 24 Nisan Cumartesi günü 21.00-23.00 saatlerinde İSTAR Akademi platformu ve Zoom uygulaması üzerinden canlı olarak 'Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri' semineri gerçekleştirildi.

İSTAR Araştırma & Eğitim Kurucu Ortağı ve Nicel Araştırmalar Takım Lideri Murat Bayazıt ile Uzman İstatistikçi ve Eğitmen Ezgi Pasin açılış konuşmasını yaptı. Seminere canlı olarak 650'nin üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencisi katıldı.

2 SAAT SÜREN ETKİLEŞİM

Veri toplama yöntemleri özelinde dikkat çeken bilgiler paylaşan Murat Bayazıt ve Ezgi Pasin, katılımcılardan tam not almayı başardı. Seminer boyunca etkileşimin hiç düşmediğini kaydeden Bayazıt ve Pasin, katılımcıların sorularını hızlı, net ve doğru bir şekilde cevapladı.

UYGULAMALI ONLİNE ANKET FORMU

Uygulamalı olarak 'Online Anket Formu' hazırlandı. İlginin ve katılımcı sayısının hiç düşmediği seminerde aynı zamanda uygulamalı olarak online anket formu hazırlama pratiği yapıldı. Seminerin sonunda konuşan Bayazıt, her ay düzenli olarak İSTAR Araştırma & Eğitim tarafından ücretsiz seminerlerin verileceğinin altını çizerek Mayıs ayında 'Nitel Araştırmalarda Geçerlilik ve Güvenirlik' seminerinin yapılacağı açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN