İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Balıkesir ve Çanakkale'ye acil uyarı! Türkiye için asıl tarih verildi

İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Balıkesir ve Çanakkale'ye acil uyarı! Türkiye için asıl tarih verildi

Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, son paylaşımlarında Türkiye'nin batı kesimleri için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu. Özellikle İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Balıkesir ve Çanakkale illerinin yakından takip etmesi gereken bir gelişmeyi sosyal medya üzerinden duyurdu.

İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Balıkesir ve Çanakkale gibi Türkiye'nin batı kesimlerini yakından ilgilendiren bir uyarı geldi. Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda önemli bir tarihi işaret etti.

2 KASIM SONRASI HAVA DURUMU DEĞİŞİKLİKLERİ BEKLENİYOR

Ökten'in yaptığı açıklamada, "2 Kasım'ın ardından 4 Kasım'da çok sağlam bir cephenin çıkma ihtimali var." ifadelerini kullanması dikkat çekti. Bu, özellikle bu tarihin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların hava durumu tahminlerine daha dikkatli bir şekilde bakmaları gerektiği anlamına geliyor.

4 KASIM'DA GÖKYÜZÜ IŞILDAYACAK

Uzman, Kasım ayının hareketli geçeceğini vurgulayarak, "Kasım ayı dolu dizgin geliyor." dedi. 4 Kasım'ın özellikle batı kesimler için şimşeklerle aydınlanabileceği bilgisi de paylaşımda yer aldı.

1.jpg

Vatandaşlar, Kerem Ökten'in bu uyarısını dikkate alarak, belirtilen tarihlerde alınabilecek önlemler konusunda bilgilendirilmeye devam ediyor. Hava durumu tahminlerini takip etmek ve olası değişikliklere karşı hazırlıklı olmak büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN