Bakanlar kurulu 'başörtüsü düzenlemesi' ve 'EYT' gündemiyle toplanıyor

Bakanlar kurulu 'başörtüsü düzenlemesi' ve 'EYT' gündemiyle toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak kurulda, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği, EYT ve Amasra'daki maden faciası görüşülecek.

Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Kurulu bugün toplanacak. Toplantı gündeminde başörtüsü düzenlemesi, EYT ve maden faciası görüşülecek.

Başörtüsü hakkındaki anayasal düzenleme ile "aile yapısı" hakkındaki teklif gündem maddeleri arasında yer alacak. Toplantıda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın anayasa değişikliği teklifinin içeriğine ilişkin bilgilendirme yapması ve teklifin hafta içinde Meclis gündemine getirilmesi bekleniyor.

MADEN FACİASI TOPLANTI GÜNDEMİNDE OLACAK

Amasra’daki maden faciası da, toplantının gündeminde olacak. Maden kazasıyla ilgili soruşturmada gelinen aşama masaya yatırılacak, ölen madencilerin ailelerine verilecek devlet desteği detaylarıyla görüşülecek.

Ekonomideki son gelişmeler, enflasyonla mücadele kapsamında atılacak yeni adımlar da kabine gündeminin başlıkları arasında yer alıyor. Ayrıca sözleşmeli kamu personeline kadro çalışmasında gelinen aşama da ele alınacak.

Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda , yaklaşık 6 milyon kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesi değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sonrasında açıklama yapması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN