Kaçıran çok üzülür! Başvuru yapan öğretmen ve öğrencilere İNTERNET hizmeti ÜCRETSİZ! Üstelik taahhütsüz ve limitsiz

Kaçıran çok üzülür! Başvuru yapan öğretmen ve öğrencilere İNTERNET hizmeti ÜCRETSİZ! Üstelik taahhütsüz ve limitsiz

Öğretmenlere ve üniversite öğrencilerine ev internet hizmetini kısa süreyle ücretsiz vereceğini açıklayan telekom firması, başvurularda taahhüt istediklerini bağlantı hızlarının limitsiz olduğunu açıkladı. Üstelik taahhüt verilmiş başka servis sağlayıcısından gelmek isteyen kullanıcıların cayma bedeli de firma tarafından ödenecek. İşte, ücretsiz internet başvuru sayfası...

İnternet servis sağlayıcısı TurkNet, öğrencilere ve öğretmenlere özel bir kampanya başlattı. TurkNet'e yeni abone olan öğretmenlere ve üniversite öğrencilerine internet hizmeti 1 ay boyunca ücretsiz veriliyor. Öte yandan kampanyaya katılanlara internet hizmeti taahhütsüz ve sınırsız olarak veriliyor.

Başka internet sağlayıcısından, TurkNet'e geçmek isteyenlerin ise 1000 TL'ye kadar cayma bedelleri TurkNet tarafından karşılanıyor.

ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ İNTERNET

'TurkNet Öğretmen' kampanyasından faydalanmak isteyenler turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik/?promo=OGM3K5Z0MB9I2TJ web sayfasındaki indirim kodunu online abonelik oluştururken ilgili alana yazabilir.

Bu kod, 'TurkNet Öğretmen' kampanyası sayfasından temin edilirken, telefon ile abone olmak isterseniz, 08502888081 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisine kodu söylemeniz yeterli oluyor.

Öğretmenler için herhangi bir seviye veya alan koşulu bulunmazken, kampanyadan yararlanmak için, resmi bir evrakla öğretmen olduğunuzu beyan etmeniz yeterli.

turknet-ogrenci-kampanyasi-basvuru.jpg

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İNTERNET

Üniversite öğrencileri, 'TurkNet Öğrenci' kampanyasından yararlanmak isteyenler turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik?promo=EDU2DHAVSI73ITA5 internet sitesindeki indirim kodunu online abonelik oluştururken ilgili alana yazabilir.

Aynı zamanda, 08502888081 numaralı hattı arayarak müşteri temsilcisine kampanyadan faydalanmak istediğinizi söyleyerek abone olabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için, öğrencilerin üniversite öğrencisi olmaları gerekiyor. TurkNet, öğrencilerden öğrenci belgesi talep edebilir.

turknet-ogretmen-kampanyasi-basvuru.jpg

TURKNET ÖĞRETMEN KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

TURKNET ÖĞRENCİ KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN