Kılıçdaroğlu: İstanbul Sözleşmesi’ni yürürlüğe koyacağız, 8 Mart daha anlamlı bir tarih olacak

CHP Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle CHP Genel Merkezi’nin kadın emekçileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “İstanbul Sözleşmesi’ni yürürlüğe koyacağız. Dolayısıyla 8 Mart, sizin açınızdan da bizim açımızdan da daha anlamlı bir tarih olacak” diye konuştu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Genel Merkezi’nin kadın emekçileri ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sözleşmesi’ni yürürlüğe koyacaklarını söyledi.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, “Sayın Genel Başkanımız; depremzede kadınlara, her birinizden Hatay bölgesinde bir depremzedeye bir bağış yaptı. Birer destek paketi iletildi. Ben de hepimiz adına, Sayın Genel Başkanımıza bu güzel hareketi için teşekkür ediyorum. Sizinle birlikte mücadele etmekten, hepimiz onur duyuyoruz” dedi.

6533683.jpg

Kılıçdaroğlu ise şunları söyledi:

“Böyle bir şey yapalım’ dedi. ‘Çok mutlu olurum’ dedim. Onlar da depremzede bir kadına yardım yapmak isterler. Burada bulunuşumuzun temel nedeni de o. Verdiğiniz katkı için hepinize yürekten teşekkür ederim. Bu katkılar, mutlaka bölgede bir başka kadına ulaşacaktır. Kadın dayanışması için güzel bir çaba. Bugün sizin gününüz, kadınların günü. Yaptığınız katkı için hepinize yürekten teşekkür ederim.”

6533687.jpg

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’Nİ YÜRÜRLÜĞE KOYACAĞIZ"

Böke ise “Bir sonraki 8 Mart’ı da özgürce meydanlarda kutlayacağız, Sayın Cumhurbaşkanım” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, “İstanbul Sözleşmesi’ni yürürlüğe koyacağız. Dolayısıyla 8 Mart, sizin açınızdan da bizim açımızdan da daha anlamlı bir tarih olacak” dedi.

6533685.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN