Kamu bankaları kredi musluklarını açtı! İş kurmak isteyenlere 250 bin TL girişimci kredisi, üstelik 12 ay geri ödemesiz

Kamu bankaları kredi musluklarını açtı! İş kurmak isteyenlere 250 bin TL girişimci kredisi, üstelik 12 ay geri ödemesiz

İş kurma kredisi her yıl bankalar tarafından çeşitli avantajlarla kullanıma sunuluyor. Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle işini kaybeden vatandaşlar, girişimci kredisi ile iş kuruyor. İş kurma kredilerinde kamu bankaları birçok imkan sağlıyor. İşte, Halkbank girişimcilik kredisi başvuru sayfası...

Halkbank, iş kurmak isteyen vatandaşlar için yeni kredi kampanyası başlattı. Halk Girişimci Kredisi başvurusu yapanlara sıfır faizle, 60 ay vade ve 12 ay geri ödemesiz 250 bin TL veriliyor.

Kredinin özellikle genç girişimcilere uygun avantajlar sunuyor. Halkbank iş kurma kredisinin geri ödeme kolaylığı olması, iş kuracakların ve işini büyütmek isteyen KOBİ'lerin ilgisini çekiyor.

HALKBANK İŞ KURMA KREDİSİ ÖZELLİKLERİ NELER?

250 bin TL'ye kadar nakit para imkanı sağlayan Halkbank Girişimci Kredisi'nin özellikleri şöyle:

* 12 ay geri ödemesiz
* 60 ay vade
* Sıfır faiz

HALKBANK İŞ KURMA KREDİSİNİ KİMLER ALABİLİR?

Sıfırdan iş kurmak isteyen veya kurduğu işini büyütmek isteyen, 45 yaş altındaki ve en az ilkokul mezunu vatandaşlar Halkbank Girişimci Kredisi'ne başvurabilir.

Halkbank iş kurma kredisine başvuracak kişinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda ise yaş sınırı 55 olarak belirlenecek ve kredi miktarı 300 bin TL'ye yükseltilecek.

HALKBANK İŞ KURMA KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN