Görüntüleri izleyince şok yaşadılar! Depremzede ailelere yapılan ayıp kamerada: Telkinlerle şikayetçi olmadılar!

Depremzede ailelere ait otomobillerin üzerine çöp döken şahıs, elindeki metal cisimle araçlara zarar vererek uzaklaştı. Kamera görüntülerini izleyen araç sahipleri şok yaşarken, çevredekilerin telkiniyle şüpheli şahıstan şikayetçi olmadı. İşte o görüntüler...

Ankara'nın Mamak ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, 3'ü deprem sonrası Hatay'dan Ankara'ya gelen Mehmet S.'ye ait park halindeki 4 otomobilin üzerine poşetlerin içindeki çöpleri boşalttıktan sonra metal cisimle çizerek kaçtı. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

arabalarin-uzerine-cop-dokup-cizdi-3.jpg

"GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE ŞOK OLDUK"

Araçların sahibi Mehmet S.'nin arkadaşı Deniz Can Pekgöz, kamera görüntülerini izleyince şok olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Aile depremin 3. günü Hatay'ın Samandağ ilçesinden geldi. Eşlerini ve çocuklarını buraya yerleştirdikten sonra Hatay'a dönerek araçlarını getirdiler. Arabaların üstüne çöp dökülmüş. Görüntüleri izleyince şok olduk. Burası zincir markete ait otopark, bunlar hoş şeyler değil.

Bu olaydan sonra arkadaşlar Hatay'a dönmek istiyorlar. Ailenin psikolojisi depremden dolayı zaten bozuk. Burası işlek cadde. Kimse de uyarmamış. Olayda 3 tane araç zarar gördü. Yapan kişiyi kimse tanımıyor. Şikayetçi olalım istedik, ama depremzede arkadaşlar 'Bırakalım, Allah'ından bulsun' dediler."

arabalarin-uzerine-cop-dokup-cizdi-4.jpg

arabalarin-uzerine-cop-dokup-cizdi-2.jpg

arabalarin-uzerine-cop-dokup-cizdi-1.jpg

İlgili Haberler