Kademeli emeklilik bekleyenlerin yüzünü güldürecek haber! İsa Karakaş canlı yayında duyurdu: 2 yasa teklifi birden…

Kademeli emeklilik bekleyenlerin yüzünü güldürecek haber! İsa Karakaş canlı yayında duyurdu: 2 yasa teklifi birden…

EYT’den faydalanamayan milyonlarca kişi kademeli emeklilikle ilgili gelişmeleri merak ediyor. Sigortalı çalışanların belli bir yaş ve prim gününü doldurduktan sonra kısmi olarak emekliye ayrılmalarına imkan tanıyan kademeli emeklilikle ilgili beklentiler artarken, konuyla ilgili beklenen haber İsa Karakaş’tan geldi. İşte, İsa Karakaş’ın kademeli emekliliğe dair yaptığı açıklamalar…

Kademeli emeklilik sistemi, çalışanların emeklilik süreçlerini esnek olarak yönetmelerine yarayan bir sistemdir. EYT uygulamasının başlamasının ardından milyonlarca çalışanın kademeli emeklilik beklentisi de arttı.

Kademeli emeklilik bekleyenlere son müjde ise Türkiye Gazetesi yazarı İsa Karakaş’tan geldi. İşte, İsa Karakaş’ın kademeli emeklilikle ilgili son değerlendirmesi…

kademeli-emeklilik-1.jpg

KADEMELİ EMEKLİLİK BEKLEYENLER İÇİN 2 YASA TEKLİFİ SUNULDU!

TGRT Haber’in YouTube kanalına konuk olan İsa Karakaş, orada kademeli emeklilik bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kademeli emeklilik bekleyenler için 2 yeni yasa teklifi olduğunu belirten Karakaş, bu tekliflerden birinin EYT kapsamının genişletilmesi üzerinde yoğunlaştığını ve 9 Eylül 1999 ile 23 Mayıs 2002 dönemindekilerin yaş şartına takılmadan emekliliklerini öngördüğünü belirterek, bu yasa teklifinin çok önemli olduğuna değindi.

Yeni verilen bir diğer yasa teklifinin ise doğrudan kademeli emeklilik bekleyenleri ilgilendirdiğini söyleyen Karakaş, teklifin halen mecliste görüşüldüğünü ve detayların önümüzdeki günlerde ortaya çıkacağını aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN