Kaftancıoğlu'ndan İnce'ye yanıt: Halk dersini verecek

Kaftancıoğlu'ndan İnce'ye yanıt: Halk dersini verecek

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi lideri İnce'nin açıklamasına ilişkin verdiği yanıtta ''Kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin CHP'nin seçim listelerine ve Millet İttifakı'na yönelik Meclis’te “iki tane AKP olacağını” söyleyerek, “Ali Babacan, Sadullah Ergin, Davutoğlu 2017 referandumunda ‘evet’ oyu kullandılar. Erdoğan bunları kandırmıştı. Şimdi CHP listelerindeler. Erdoğan tekrar kandırırsa ne olacak” sözlerine yanıt verdi.

''ONLARINKİ MENFAAT İTTİFAKI''

29 Mart’ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin de açıklama yapan İnce, şu ifadeleri kullanmıştı:

“29 Mart’tan önce veya sonra Kılıçdaroğlu’yla hiçbir görüşmem olmadı. Yakınındaki kişilerin bazıları kendilerini siyasi aktör yapmak için çıkıp açıklamalar yaptı. Önemsemedim. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’yla görüşmeyen birisi değilim. Özel telefonlarımızı bilmeyen insanlar değiliz. Ama herhangi bir görüşmemiz olmadı. Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, mutabakat metinleri yapılırken davet edilmedik. Yok sayıldık. Biz ittifaklara karşı değiliz ama ittifaklar omurgalı olmalıdır. Onlarınki menfaat ittifakı.”

''AYNAYA BAKMAK YERİNE BAHANELERE SIĞINANLARDAN HAZETMEDİM HİÇ''

İnce'nin ifadeleri sosyal medyada da gündem oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter'dan İnce'nin sözlerini alıntılayarak o ifadelere sert tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu'nun sözleri şöyle:

"Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız sorumluluk denilen şey önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN