Kahramanmaraş'tan sonra Bolu'yu da bildi! Kahin mi? Şarlatan mı?

Kahramanmaraş'tan sonra Bolu'yu da bildi! Kahin mi? Şarlatan mı?

Kahramanmaraş depremini önceden tahmin etmesi ile ünlenen o isim Bolu’yu da bildi! Paylaşımları ile adeta insanlara önlem almalarını söyleyen isim yine gündeme geldi. Son tahminlerini paylaştı ve o illeri işaret etti. Kahin mi yoksa şarlatan mı?

Hollandalı deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş depremine ilişkin daha önceden tahminlerini paylaşmıştı. Bu tahmini ile ünlenen uzman isim son tahminleri ile yine dikkatleri üzerine çekti. Bu tahminlerin ve yeni bilgilerin ardından insanlar bu ünlü ismin “kahin mi yoksa şarlatan mı” olduğunu merak etmeye başladı.

BU KEZ DE O BÖLGE İÇİN UYARI YAPTI

Hollandalı deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, dünya genelinde her gün farklı bölgeler için deprem tahminleri yapıyor. Tahminleri ile ünlenen ve geniş bir takipçi listesi olan Hoogerbeets, son tahminini ise doğu Türkiye için yaptı.

yeni-proje-001.jpg

Sosyal medya hesabından duyurduğu bu tahminde, "Doğu Türkiye'ye işaret eden bu dalgalanma Şubat'taki kadar tatmin edici değil. Yani bu daha çok bir acil durum uyarısıdır. Umarım pek bir şey olmaz” sözlerini paylaştı.

O TARİHLERİ İŞARET ETTİ

Türkiye’nin doğu illerini işaret ederek yaptığı paylaşımla dikkat çeken isim, takipçilerinden birinin tarih sorusuna ilişkin olarak "Tahmini kritik zaman dilimi 8 Ekim'de zaten belirtilmişti. 12-16 Ekim" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN