Karadeniz için yeni uyarı: Şiddetli yağış yine bastıracak

Karadeniz için yeni uyarı: Şiddetli yağış yine bastıracak

Meteoroloji, Orta ve Doğu Karadeniz için şiddetli yağış uyarısı yaptı. Ordu, Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin'de beklenen yağış, yarın akşam saatlerinde biteceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz ile ilgili yeni uyarı yayınladı.

Son yapılan duyuruya göre, Doğu Karadeniz'de görülen sağanak ve gök gürültülü sağanak, bugünden itibaren etkisini artıracak.

KIYI KESİMLERİNİ VURACAK

Yağışların, Ordu ve Giresun ile Trabzon'un batısında çok kuvvetli ve şiddetli (metrekareye 50-100 kilogram), Trabzon'un doğusu ve Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (metrekareye 75-150 kilogram) olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların yarın akşam saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Sabah saatlerinde de Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısının ardından 4 ilde alarma geçilmişti.

Ordu, Rize, Giresun ve Trabzon'da İl Afet Acil Durum Yönetimi Merkezleri'nde toplantı yapılmıştı. Olası bir afet durumuna karşı her an hazır olunması için talimat verilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN