Karadeniz sularında ölümcül tehlike! Prof. Dr. Osman Bektaş: İçme sularında acilen önlem alınmalı yoksa...

Karadeniz sularında ölümcül tehlike! Prof. Dr. Osman Bektaş: İçme sularında acilen önlem alınmalı yoksa...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Karadeniz için korkutan uyarı! Yaşanan iklim krizi ve artan sanayi üretimi doğayı hızla kirletirken uzman isim Osman Bektaş'ın yapmış olduğu son uyarı tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Karadeniz sularında ölümcül tehlike! İçerken bin defa düşünün. Musluktan adeta zehir akıyor. İçme sularında acilen önlem alınmalı yoksa o ölümcül hastalığa neden oluyor.

Dünya genelinde yaşanan iklim krizi ve sanayi üretiminin hızla artması içme sularının zehirlenmesine neden olmaya devam ediyor. Ülkemizde de sıklıkla meydana gelen bu olay bir kez daha patlak verdi. Prof. Dr. Osman Bektaş Karadeniz'de yaşayan vatandaşları bas bas bağararak uyardı. Karadeniz sularında ölümcül tehlike! Musluklardan adeta zehir akıyor. İçme sularında acilen önlem alınmalı yoksa o ölümcül hastalığa neden oluyor! İşte ayrıntılar haberimizde...

MUSLUKLARDAN ZEHİR AKIYOR!

Karadeniz suları ile ilgili flaş gelişme! Musluktan sakın su içmeyin. Prof. Dr. Osman Bektaş'ın uyarıları tüm Karadenizlileri korkuttu. Önlem alınmazsa sonumuz felaket. O hatalığa neden oluyor.

karadeniz-sularinda-olumcul-tehlike-prof-dr-osman-bektas-icme-sularinda-acilen-onlem-alinmali-yoksa-1.jpg

O ÖLÜMCÜL HASTALIĞA NEDEN OLUYOR

Karadeniz içme sularının kirlendiğini ve içenlerde kansere neden olduğunu belirten Prof. Dr. Osman Bektaş, vatandaşları bas basa bağararak uyardı. Su içerken dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Bektaş, şunları söyledi:

"DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNİN ARSENİK HARİTASI YAPILMALIDIR

Arsenikle kirlenen su kanserin en büyük nedenidir. Bu nedenle Amerika ve Japonya gibi ülkeler içme suyunda sıfır arseniği hedeflemektedir.

b56.jpg

Japon Adası ile Doğu Karadeniz Dağların jeolojisi òzdeştir. Adanın Arsenik"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN