Karaismailoğlu'ndan İBB adaylığı sorusuna yanıt

Karaismailoğlu'ndan İBB adaylığı sorusuna yanıt

CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk, Marmaray'a bindiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile röportaj yaptı. Karaismailoğlu, Öztürk'ün "İBB'ye aday olacak mısınız?" sorusuna "Onlar da ileride konuşulur, tartışılır." diyerek yanıt verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Marmaray'da röportaj yapan CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk, Karaismailoğlu'na "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" diye sordu. Karaismailoğlu, "Allah vatanımıza, milletimize hizmet imkanı vermiş bize. Biz de bugünü en iyi nasıl değerlendiririz onun çabası içindeyiz. Onlar da ileride konuşulur, tartışılır." şeklinde yanıt verdi.

"İleride konuşulur, tartışılır"

Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasının devamı şu şekilde:

"Ben İBB'de 24 yıl çalıştım. Ulaşımla ilgili İstanbul'un bütün ulaşım altyapısını planlayan ekibin başında olan birisiydim. Bugün de Allah nasip etti. Bütün Türkiye'ye hizmet eden noktaya geldik. Yani çalışma sınırlarımız genişledi. Şimdi Türkiye'nin bütün illerine ve orada vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bütün projelerin içeriğinde çalışma gururunu yaşıyorum. Sonuçta bütün Türkiye'ye hizmet ediyorum. Bu Türkiye'nin içerisinde İstanbul da var. İstanbul'a da hizmet etme fırsatı, imkanı sağladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı olmak, bundan gurur verici daha ne olabilir. Ulaştırma Bakanı'yım. Hem İstanbul'a hem Türkiye'ye hizmet ediyorum. Allah nasip etti böyle görevlere geldik. 3-4 yıl önce 'Ulaştırma Bakanı olacaksın' deselerdi gülerdim. Allah vatanımıza, milletimize hizmet imkanı vermiş bize. Biz de bugünü en iyi nasıl değerlendiririz onun çabası içindeyiz. Onlar da ileride konuşulur, tartışılır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN