Karamollaoğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Emekliler açlık sınırının altında

Karamollaoğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Emekliler açlık sınırının altında

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Türkiye'deki ekonomik durumu ve özellikle emeklilerin mali durumlarına yönelik eleştirilerde bulundu. Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ülkedeki açlık ve yoksulluk sınırları ile asgari ücret ve emekli maaşları arasındaki büyük farklara dikkat çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'deki ekonomik durum ve emeklilerin yaşadığı zorluklar üzerine sert bir eleştiri getirdi. Karamollaoğlu, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, açlık ve yoksulluk sınırları ile asgari ücret ve emekli maaşları arasındaki dengesizliğe vurgu yaptı.

Paylaşımında, açlık sınırının 16.803 TL, yoksulluk sınırının ise 45.686 TL olduğunu belirten Karamollaoğlu, asgari ücretin 17.002 TL, emekli maaşlarının ise sadece 10.000 TL olduğuna dikkat çekti. Karamollaoğlu, hükümetin faiz politikalarını eleştirerek, "Açıklamış olduğu 10 bin TL ile emeklililerimizi açlığa terk etmiştir" ifadesini kullandı.

Karamollaoğlu'nun eleştirileri, enflasyonun yarattığı ekonomik baskı ve emeklilerin yaşadığı maddi zorluklar üzerine yoğunlaştı. Emeklilerin maaşlarının kiraya, mutfak giderlerine ve faturalara yetmediğini vurgulayan Karamollaoğlu, "Yanlış ekonomi politikaları, israf ve yolsuzluklar sonucunda çalışanlara verecek para kalmadı" diyerek mevcut ekonomik durumu eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN