Karamollaoğlu'ndan Göztepe-Altay paylaşımı: Kabul edilemez

Karamollaoğlu'ndan Göztepe-Altay paylaşımı: Kabul edilemez

İzmir Derbisi Göztepe-Altay arasında dün akşam gerçekleşen karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Kaleciye korner diğeri ile vurulan ve bir kişinin ağır yaralandığı karşılaşma için Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, bir paylaşımda bulundu.

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe ve Altay arasında gerçekleşen dünkü maç Türkiye'nin gündemine oturdu. İzmir'in ezeli rakipleri olan Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar sebebi ile yarıda kaldı. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atıldı ardından ise sahaya giren bir Göztepe taraftarı, Altay kalecisi Ozan’a korner diğeri ile saldırdı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bu olayın ardından ise sahaya iki ambulans girerken maçsa durdu.

GÖREVLİ ŞİRKET TARAFINDAN TUVALETE BIRAKILMIŞ

Bir Göztepe taraftarının yaralanması ile sonuçlanan yabancı maddelerin görevli ambulans şirketi şoförleri aracılığı ile stat tuvaletine bırakıldığı, olay ile ilgili de 21 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Valiliğin yapmış olduğu açıklamada, "Kamera tespit çalışmalarında da ambulans şoförlerinin, 16.34'te iki sırt çantasıyla misafir tribününün bulunduğu tuvaletlere girdiği ve akabinde yoğun telefon görüşmeleri yaptıkları görülmüştür. Sırt çantalarını misafir tribünü tuvaletlerine sokan özel ambulans şirketi görevlisi A.G. ve H.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. Tribünde ise suç unsuru malzemeleri kullanan D.D, E.Y. ve K.E'nin organize şekilde suçu gerçekleştirdiği anlaşılmış olup, olayla ilgili toplam 21 şahıs yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

SAADET PARTİSİ LİDERİNDEN PAYLAŞIM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise konu ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım da bulundu. Hiçbir skorun, candan daha kıymetli olmadığına vurgu yapan Karamollaoğlu, "Göztepe-Altay maçında tribünlerde ve saha içerisinde yaşanan hadiseler üzüntü verici, tüm faillerin cezalandırılmasını temenni ediyorum. İki güzide takımımızın ve futbolun şiddet olayları ile gündeme gelmesi kabul edilemez. Hiçbir skor, insan canından kıymetli değildir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN