Karamollaoğlu’ndan ikinci tur mesajı: Yorulmak, kızmak, küsmek yok kazanacağız

Karamollaoğlu’ndan ikinci tur mesajı: Yorulmak, kızmak, küsmek yok kazanacağız

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili mücadele mesajı vererek "Kazanacağız inşallah. Haksız ithamları çürütecek, algı oyunlarını bozacak ve kazanacağız. Yorulmak, kızmak, küsmek yok. Kazanacağız" dedi.

Türkiye, dün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için sandığa giderken, sonuçlara göre yeni cumhurbaşkanı ikinci turda belli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'taki seçimde yarışacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından ikinci tur mesajı vererek "Kazanacağız inşallah. Haksız ithamları çürütecek, algı oyunlarını bozacak ve kazanacağız. Yorulmak, kızmak, küsmek yok. Kazanacağız" dedi.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Kazanacağız inşallah! İnsanımıza kendimizi çok daha iyi anlatacak ve kazanacağız! Kazanacağız inşallah! 2 hafta boyunca çok daha fazla koşacak ve kazanacağız! Kazanacağız inşallah! Haksız ithamları çürütecek, algı oyunlarını bozacak ve kazanacağız! Yorulmak, kızmak, küsmek yok! Kazanacağız!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN