Televizyon ekranlarının deneyimli haber spikerlerinden Deniz Bayramoğlu, Halk TV kadrosuna katıldı. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda Bayramoğlu’nun transferini duyurdu.
Mahiroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili Deniz’le tanıştığımız günden beri bir gönül birliği içindeydik. Birlikte yol yürümeyi hep istedik ama kısmet bugüneymiş. Halk TV ailesine katılan Deniz Bayramoğlu’na hoş geldin diyor, başarılarının devamını diliyorum.”
CNN TÜRK’TEN HAZİRAN AYINDA AYRILMIŞTI
Deniz Bayramoğlu, uzun yıllar CNN Türk ekranlarında görev yapmış ve kanalın ana haber bültenini sunmuştu. Bayramoğlu’nun CNN Türk ile yolları, geçtiğimiz haziran ayında yayın döneminin sona ermesinin ardından ayrılmıştı.
Tecrübeli haberci, böylece kısa bir aranın ardından Halk TV ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
ECE ÜNER’LE EVLİ
Deniz Bayramoğlu aynı zamanda Halk TV Ana Haber Bülteni’ni sunan gazeteci ve haber spikeri Ece Üner’le evli.
Bayramoğlu’nun Halk TV’de hangi programı sunacağı ve ekrana ne zaman çıkacağına ilişkin ayrıntıların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
