Katil yine tanıdık! 2 çocuk annesi kadını katletti

Katil yine tanıdık! 2 çocuk annesi kadını katletti

Kadına yönelik erkek şiddet ve kadın cinayetleri bitmiyor. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 2 çocuk annesi Banu Uzun 2 yıl önce ayrıldığı eşi E. A, tarafından katledildi. E.A'nın emniyetteki ifade işlemlerini devam ediyor.

Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın, eşi, sevgilisi, ayrıldığı ya da ayrılmak istediği erkek tarafından öldürülüyor. Kadın cinayetinin adresi bu kez Antalya Manavgat oldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbar sağlık ve Manavgat Emniyet İlçe Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Kavaklı Mahallesi'ndeki bir apartmanın zemin kat dairesine giren ekipler, 40 yaşındaki Banu Uzun’un cansız bedenini buldu.

Otelde kat görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Banu Uzun’un boynundan tek kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Banu Uzun’un cinayetinin şüphelisi olduğu belirlenen ve 2 yıl önce ayrıldığı eşi E. A, cinayet için kullandığı tabancayla birlikte cinayet büro ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Banu Uzun'un ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu belirlendi.

Öte yandan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun yayınladığı utanç istatistiğine göre; Türkiye'de ocak ayında her gün bir kadın katledildi, 25 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu. Raporda, kadınların 12'sinin boşanmak istediği için katledildiği belirtildi.

8713202.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN