Kadına şiddet her yerde! Otobüste yer istediği için yumruklu saldırıya uğradı

Kadıköy'de Reyhan Demirtaş otobüste yer istediği adam tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bu olay kadına şiddetin toplumun hemen her kesiminde yaşandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Olay Kadıköy Göztepe köprüsü mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre, Reyhan Demirtaş, iş çıkışı evine gitmek için İETT otobüsüne bindi. Otobüsün kalabalık olması sebebiyle boş yer bulamayan kadın oturmak için Muammer isimli şahıstan yanındaki çocuğunu kucağına almasını istedi.

Talep üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine oturduğu yerden kalkan şüpheli genç kadına yumruk attı. Otobüste bulunan bir polis memuru olaya müdahale etti. Gözüne ve midesine yumruk atılan Demirtaş karakola giderek şikayetçi oldu. Şüpheli gözaltına alındı.

Bu olay, kadınların toplumun hemen her kesiminde psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililerin bu tür olayların önüne geçmek için gerekli önlemleri alması ve toplu taşıma araçlarında güven ortamını sağlanması büyük önem taşıyor.

8717654.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN