Eşiyle boşanmalarından sorumlu tuttuğu Eda'yı katletti! Kadın cinayetleri bitmiyor

Eşiyle boşanmalarından sorumlu tuttuğu Eda'yı katletti! Kadın cinayetleri bitmiyor

Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor, Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın eşleri ve sevgilileri tarafından katlediliyor. Samsun'da bir erkek, boşanmalarına neden olduğunu ileri sürdüğü eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Kadın cinayetlerinin son adresi Samsun oldu. Bafra'da berberlik yapan Güven A. (31), Tabakhane Mahallesi Emir Efendi Caddesi'nde, tartıştığı eski eşinin arkadaşı Eda Yiğit'i (27) bıçakla ağır yaraladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılan bir çocuk annesi Eda Yiğit, hayatını kaybetti.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi olay yerinde gözaltına aldı. Güven A'nın, eşiyle boşanmalarından sorumlu tuttuğu iddiasıyla Eda Yiğit'i bıçakladığı ileri sürüldü.

Güven A.'nın 2 ay önce boşandığı eski eşinin annesine telefon açarak, "Eda Yiğit onun yuvasını dağıttı, onunla gezmesin. Boşandık zaten. Ben kendimden geçtim, çocuklarım zarar görmesin" dediği, bunun üzerine eski eşi H.Ç. ve Eda Yiğit'in iş yerine geldiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN