Katıldığı programın ardından yöneltilen suçlamalar Kemal Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirdi: Paylaşımları bir an önce durdurun!

Katıldığı programın ardından yöneltilen suçlamalar Kemal Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirdi: Paylaşımları bir an önce durdurun!

Türkiye adım adım seçimlere doğru gidiyor. 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 2. tur seçimleri öncesi Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" isimli YouTube programına konuk oldu. Gençlerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, programın ardından yöneltilen suçlamalara ateş püskürdü. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Paylaşımları bir an önce durdurun!' çağrısında bulundu.

Tüm Türkiye 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan seçimlere odaklanmış durumda. Seçimlere kısa bir süre kala Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" isimli YouTube programına konuk olan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin sorularını yanıtladı. Program kısa sürede sosyal medyada viral olurken birbirinden farklı eleştiriler geldi. Yapılan son yorumlar Kemal Kılıçdaroğlu'nu sinirlendirdi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Paylaşımları bir an önce durdurun!' çağrısında bulundu.

ghghgh-92.jpg

GECE YARISI PAYLAŞIMDA BULUNDU

28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimleri öncesinde Oğuzhan Uğur'un sunduğu "Mevzular Açık Mikrofon" isimli YouTube programına konuk olan Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, salonda bulunan gençlerin sorularını yanıtladı. Program kısa sürede milyonlarca kez izlenirken programa katılan gençlerin AK Partili olduklarını iddia eden sosyal medya paylaşımlarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, gece yarısı dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

b1.jpg

"PAYLAŞIMLARI BİR AN ÖNCE DURDURUN!"

Kılıçdaroğlu paylaşımında "Soru soran gençlere, 'AK Partili değilim dedi ama fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. Cesaret gösterip o salona geldiler; insan kendini nasıl tanımlıyorsa, hissediyorsa, odur. En büyük yalnızlığı bu konuda hissettiğimi de söylemek zorundayım. Bırakın kavga dilini gençler" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN