Kayıp kadının kanlar içinde fotoğrafı ortaya çıktı! Eşi tutuklandı

Kayıp kadının kanlar içinde fotoğrafı ortaya çıktı! Eşi tutuklandı

Antalya'da 7 aydır kayıp olan 24 yaşındaki işitme engelli N.B. dini nikahla birlikte yaşadığı M.B. (25) tarafından öldürülmüş olabileceği ortaya çıktı. N.B.'nin boynunda kan izleri, yerde hareketsiz yatar halde fotoğrafı M.B.'nin cep telefonundan gönderilmesi üzerine aile polise başvurdu. M.B. tutuklandı.

N.B. iddiaya göre 2022'de sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli M.B. ile tanıştıktan sonra ortadan kayboldu. Aile kızlarının M.B. ile Batman'da dini nikahla birlikte yaşamaya başladığını öğrendi.

9251001.jpg

2023'te bir çocuk dünyaya getiren N.B. ile M.B. arasında anlaşmazlık çıktı. N.B., doğumdan 15 gün sonra bebeğini Batman'da bırakıp, Serik'teki ailesinin yanına döndü.

9251006.jpg

Geçen yıl 9 Ekim'de ise M.B., Serik'e gelip N.B. ile buluştu. Bu tarihten sonra N.B.'ten bir daha haber alınamadı.

Ailesi N.B.'yi ararken, bu yıl 1 Mayıs'ta N.B.'nin dayısına M.B.'nin tanıdığı olduğu öğrenilen kişiler, çeşitli fotoğraf ve videolar gönderdi. Videolarda N.B.'nin boynunda kan izleri, yerde hareketsiz yatar vaziyetteki fotoğrafını ve kimliğini gösterdi. Aile, video ve fotoğraflar üzerine kızlarının hayatından endişe ettikleri gerekçesiyle polise başvurdu. M.B. tutuklandı.

Polis, Serik Millet Bahçesi'nde geniş çaplı arama yapmasına rağmen N.B.'nin izine ulaşamadı.

'SÜREKLİ KIZIMIZI ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORMUŞ'

Dayı Ali Yılmaz da "1 Mayıs'ta tarihinde Kemer'de çalışıyordum. Bana bilmediğim kişilerden sosyal medya üzerinden mesajlar gelmeye başladı. Suriye uyruklu oldukları tespit edilen kişilerden. Bunlar bana kızımızın bir ormanlık arazide kafa bölgesinden kanlı bir fotoğrafını gönderdi. O anda şok oldum. Batman'daki çocuğun babasını aradım. Cevap vermeden telefonu kapattı. Polise giderek, şikayetçi olduk. Bana gelen fotoğrafları emniyetle paylaştık. Biz ölü veya diri çocuğumuz bulunsun istiyoruz. Öldüyse cenazesi bulunsun bir mezarı olsun. Başında dua okuyalım. Tek derdimiz bu. Yapanlar da en ağır cezayı alsın istiyoruz. Bunlar birbirlerini seviyordu ama son zamanlarda kızımız bu çocuktan korkuyordu. Sürekli kızımızı ölümle tehdit ediyormuş.

'15 GÜNLÜK BEBEĞİ ANNESİNDEN AYILDILAR'

Yeni çocuğu olduğu için ses çıkaramıyormuş. 15 günlük bebeği de annesinden ayırdılar. Nihal'i buraya gönderdiler. Kendi çocuğu ile iletişim kuramadı. Psikolojisi bozulmaya başladı. Eşinden korkuyordu. Tehdit ettiği için gidemiyordu ama çocuğunu da çok istiyordu. İki arada kaldı" ifadelerini kullandı.

9251004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN