60 saat sonra gelen mucize: Kerem bebek elinde annesinin saçıyla 'umut' oldu

Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerden olan Hatya'dan bugün umut veren bir haber daha geldi. 20 günlük Kerem bebek, 60 saat sonra enkaz altından çıkarıldı. Kerem bebeğin kurtarılırken elinde annesinin saçı da olduğu görüldü.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından umutlu bekleyiş ve çalışmalar devam ediyor. İki büyük depremden 10 il etkilenirken güncel rakamlarla birlikte hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 14 bin 14'e yükseldi. Yaralı vatandaşların sayısı da 63 bin 794 oldu.

1024xauto-1.webp

20 GÜNLÜK BEBEK ELİNDE ANNESİNİN SAÇIYLA KURTARILDI

Kilis'te Şanlıurfa'da arama-kurtarma çalışmaları biterken büyük yıkım alan Hatay'da hala birçok vatandaşa ulaşılamadı. Bölgeden duygulandıran ve umut veren bir haber geldi. Henüz 20 günlük olan Kerem Ağırtaş bebek, 60 saat sonra enkaz altından kurtarıldı.

640xauto.webp

Reuters'tan Kemal Aslan o anların fotoğraflarını kaydederken, Kerem bebeğin elinde annesinin saçının olduğu görüldü.

resim7-22326184.jpg

İlk müdahaleyi kurtarma ekiplerinin yaptığı Kerem bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN