Kılıçdaroğlu 'Asıl beka sorunu budur' diyerek açıkladı: 14 milyon emekli açlık sınırının altında

Kılıçdaroğlu 'Asıl beka sorunu budur' diyerek açıkladı: 14 milyon emekli açlık sınırının altında

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ziyarette çekilmiş fotoğrafları sosyal medyadan paylaşarak "Maalesef 14 milyon emekli, açlık sınırının altında bir aylığa mahkûm ediliyor. Asıl beka sorunu budur.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu ziyarette çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak " Maalesef 14 milyon emekli, açlık sınırının altında bir aylığa mahkûm ediliyor. Asıl beka sorunu budur.” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

“Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret edip, emeklilerle bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Maalesef 14 milyon emekli, açlık sınırının altında bir aylığa mahkûm ediliyor. Asıl beka sorunu budur.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN