Kılıçdaroğlu Center for American Progress düşünce kuruluşunda konuşacak

Kılıçdaroğlu Center for American Progress düşünce kuruluşunda konuşacak

Gazeteci Tülin Daloğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ABD seyahati ile ilgili kritik bilgiler verdi. Daloğlu, Kılıçdaroğlu'nun yarın Center for American Progress düşünce kuruluşunda bir toplantı yapacağını belirtti. Daloğlu toplantıya ABD Dışişleri Bakanlığı ve Pentagon'dan da katılım olacağını söyledi.

KRT'deki Söz Meclisi programına Amerika'dan bağlanan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini takip eden KRT programcısı ve gazeteci Tülin Daloğlu kritik bilgiler verdi.

Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinde Washington ayağının başlayacağını söyleyen Daloğlu, "İlk olarak Johns Hopkins Üniversitesi'nde yaklaşık 50 kadar öğrenci ile bir araya gelecek. Asıl bundan sonraki 2 gün var. Yarın, Center for American Progress düşünce kuruluşunda olacak. Demokrat Parti'ye son derece yakın bir düşünce kuruluşudur. Orada kapalı bir toplantı gerçekleşecek. Bu toplantıya yaklaşık olarak 35-40 kişi katılacak. Washington kaynaklarımdan aldığım bilgiye göre; yarınki toplantıda Amerikan Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ofisinden de bu toplantıya katılım olacak. Aynı zamanda da ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan da bu toplantıya katılım olması bekleniyor. Pentegon'dan da katılım olabileceğini ben Washington kaynaklarımdan duydum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN