Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ikinci kez görüşecek

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ikinci kez görüşecek

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK’yi belirleyeceği pazar günü ikinci kez İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesi bekleniyor. Toplantı gündeminin yeni MYK olacağı belirtildi.

İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP’de yapılan Merkez Yürütme Kurulu toplantısı geride kaldı. Tüm MYK üyeleri istifa ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifaları kabul etti.

Perşembe günü MYK toplantısının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde yaklaşık iki saatlik bir görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’nun yeni MYK’yi cumartesi günü yapılacak Parti Meclisi toplantısından bir gün sonra açıklaması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun pazar akşamı tamamlanması hedeflenen yeni MYK’den önce CHP Genel Merkezi’nde bir kez daha İmamoğlu’yla toplantı gerçekleştirmesi bekleniyor. Edinilen bilgiye göre pazar günü yapılacak ikinci toplantıda gündem yeni MYK olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN