Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu’ndan ortak paylaşım: Onlar başardı biz de başaracağız

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan ve Bülent Ecevit’in 1974’te yaptığı koalisyonu hatırlattığı paylaşımda “Onlar başardı, yine başaracağız!” ifadelerine yer verdi. Paylaşımı alıntılayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise, “Türkiye için birlikte çok güzel işler başaracağız” paylaşımında bulundu.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılması kararına Saadet Partisi yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Necmeddin Erbakan liderliğindeki Refah Partisi ile Bülent Ecevit liderliğindeki CHP’nin 1974’te yaptığı koalisyonun hatırlatıldığı video Saadet Partisi’nin resmi hesabından “Onlar başardı, yine başaracağız!” notuyla paylaşıldı.

Erbakan’ın “Biz sayın Ecevit’le vaktiyle koalisyon kurduk. Halkımıza, milletimize çok hayırlı hizmetler yaptık” sözlerine yer verilen videoda, Kılıçdaroğlu’nun “Ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte kuracağız” ifadeleri ile Karamollaoğlu’nun “Yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız?” açıklaması da yer aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da partisinin yayınladığı videoyu, “Onlar başardı, yine başaracağız” ifadeleriyle paylaştı. Temel Karamollaoğlu’nun paylaşımını alıntılayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da, “Başaracağız. Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız!” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN