Kılıçdaroğlu'ndan '3 Aralık' videosu: Geliyoruz

Kılıçdaroğlu'ndan '3 Aralık' videosu: Geliyoruz

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıkladığı 3 Aralık'taki vizyon toplantısına ilişkin videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Kılıçdaroğlu'nun kürsüde söylediği 'Ey Dünya gözlerimize bak, iyice bak seninle rekabet etmeye geliyoruz' şeklindeki sözleriyle başlayan videoya kısa sürede binlerce yorum geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te partisinin grup toplantısında vatandaşları 3 Aralık'ta gerçekleştirecekleri vizyon toplantısına davet ederek, "Sizi İstanbul'a davet ederken dünyaya da seslenmek isterim; ülkemiz senin mülteci kampın değildir. Mahallelerimiz senin uyuşturucu baronlarının fink attığı bataklıklar değildir. Ey dünya sana da sesleniyorum, seninle de rekabet etmeye geliyoruz, sen de 3 Aralık'ı bekle" diye konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu '3 Aralık' çağrısını sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla yeniledi. Söz konusu videoda Meclis'teki konuşmalarına yer verilirken, "İyi olan her şeyde rekabet etmeye geliyoruz. 3 Aralık'ı bekleyin' ifadeleri kaydedildi.

ERDOĞAN'DAN 3 ARALIK ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Kılıçdaroğlu'nun '3 Aralık' çağrısına " Ayın 3'ünde açıklama yapacakmış. Bay Kemal, aynı gün içinde biz de Şanlıurfa'dayız. Bizi takip et. Bak bakalım Şanlıurfa'daki ses nasıl geliyor, sendeki sese benziyor mu benzemiyor mu?" şeklinde çıkış yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN