Kılıçdaroğlu'ndan 5 ülkenin devlet başkanına 'Nevruz' mektubu

Kılıçdaroğlu'ndan 5 ülkenin devlet başkanına 'Nevruz' mektubu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Nevruz dolayısıyla Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın devlet başkanlarına gönderdiği kutlama mektubunda, “Her yıl yenilenen umut, barış ve kardeşliğin temsili Nevruz'un coşkusunu ve sevincini paylaşarak geleceğe umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Nevruz’un birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine katkı yapmasını yürekten istiyorum” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevruz dolayısıyla Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın devlet başkanlarına kutlama mektubu gönderdi.

Kılıçdaroğlu, mektubunda şunları kaydetti:

“Her yıl yenilenen umut, barış ve kardeşliğin temsili Nevruz'un coşkusunu ve sevincini paylaşarak geleceğe umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Nevruz’un birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine katkı yapmasını yürekten istiyorum. Bu özel günde, tüm Türk Dünyası'nın kardeşçe bir araya gelerek, barış ve dayanışma içinde yaşama iradesini yineleyeceğine inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Türk Dünyası'nın her zaman yanında olduğumuzu ve her zaman desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek isterim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN