Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye emojili cevap

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye emojili cevap

MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretiyle ilgili "Rusya ve Ukrayna arasındaki ateşkes ve barış arayışını kundaklama girişimidir ve dış bağlantılı siyasi bir operasyondur" demişti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin açıklamalarına emojili cevap verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretini eleştirdi. Bahçeli, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti, Türkiye’nin öncülüğünde Antalya Diplomasi Forumu’nda bir araya gelen Rusya Dışişleri Bakanı ile Ukrayna Dışişleri Bakanı’nın ateşkes ve barış arayışını kundaklama girişimidir ve dış bağlantılı siyasi bir operasyondur." dedi. Bahçeli'nin açıklamalarına Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan emojili cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN