Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturası açıklaması: Milletimiz yüz üstü bırakıldı

Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturası açıklaması: Milletimiz yüz üstü bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Toplantısı'nın ardından elektrik faturalarındaki tarifelerin yeniden değerlendirileceğini söyledi. Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi. Kılıçdaroğlu, "Milletimiz elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Toplantısı'nda bugün elektrik faturalarıyla ilgili bir düzenleme bekleniyordu. Erdoğan faturalarla ilgili, "Elektrikte 210 kilovatsaate kadarki düşük tarife ve 210 kilovatsaatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecek." açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Günlerdir bile isteye, göz göre göre beklentiye sokulan milletimiz, bir kez daha elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştır. Milletimize söz verdim; bu mücadelemin sonu değil, daha başlangıcı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN