Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın "mülakat" vaadine tepki: İmzaladığın rezaletleri düzelteceğim

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın "mülakat" vaadine tepki: İmzaladığın rezaletleri düzelteceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün, 'Seçim Beyannamesi Toplantısı'nda açıklamış olduğu, "Mülakatı kaldıracağız" açıklamasına Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Toplantıda partisinin vaatlerini duyuran Erdoğan, kamuda işe alımlarda mülakatın kaldırılacağını ifade etti. Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Önce mülakatla torpille bütün gençleri sakatla, sonra seçime sayılı gün kala, benim projelerimle kendi yaptığın rezaleti kaldırma sözü ver. Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN