Kılıçdaroğlu'ndan İstinaf'ın Gezi Davası kararına tepki: Lanet olsun size, kurduğunuz kirli düzene

Kılıçdaroğlu'ndan İstinaf'ın Gezi Davası kararına tepki: Lanet olsun size, kurduğunuz kirli düzene

Son dakika haberi... Gezi Parkı Davası'nda Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 7 kişi için 18'er yıl hapis cezaları İstanbul Bölge Adliye mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafından onandı. Açıklanan karara tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Lanet olsun size de kurduğunuz kirli düzene de. Adaleti bu ülkeye getireceğiz! Vera’yı babasına kavuşturacağız!" dedi.

Gezi Parkı davasında İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, "hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlamasıyla Osman Kavala için ağırlaştırılmış müebbet ve 7 kişi için ise 18'er yıl hapis cezası vermişti.

Gezi Parkı Davası'nda Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ve Ayşe Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater Utku, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman ve Yiğit Ali Ekmekçi'ye verilen 18'er yıl hapis cezaları İstanbul Bölge Adliye mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafından onandı.

"LANET OLSUN SİZE DE KURDUĞUNUZ KİRLİ DÜZENE DE"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı eylemleri davasında, iş insanı Osman Kavala ve 7 kişi için verilen hapis cezalarının istinafta onaylanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Lanet olsun size de kurduğunuz kirli düzene de. Adaleti bu ülkeye getireceğiz! Vera’yı babasına kavuşturacağız!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN