Kılıçdaroğlu'ndan Libya tezkeresine tepki: Askerimizin Fizan'da ne işi var?

Kılıçdaroğlu'ndan Libya tezkeresine tepki: Askerimizin Fizan'da ne işi var?

Meclis'ten geçen Libya tezkeresine bir kez daha tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu "Neden Libya'ya gidiyoruz? Fizan Libya'daki bir çöldür. Bizim askerlerimizin orada ne işi var? Evet orada bir sorun var, bu sorun çözülmeli" dedi. Kasım Süleymani'nin öldürülmesi ile ilgili de Kılıçdaroğlu "Yeni kanlı bir sayfa açılabilir, Türkiye dış politikasını 180 derece değiştirmeli" açıklaması yaptı.

Meclis'ten geçen Libya tezkeresine bir kez daha tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Neden Libya'ya gidiyoruz? Fizan Libya'daki bir çöldür. Bizim askerlerimizin orada ne işi var? Evet orada bir sorun var, bu sorun çözülmeli" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla düzenlenen hava saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile ilgili de Kılıçdaroğlu "Yeni kanlı bir sayfa açılabilir, Türkiye dış politikasını 180 derece değiştirmeli" açıklaması yaptı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN