Kılıçdaroğlu'ndan liderlere övgü dolu sözler

Kılıçdaroğlu'ndan liderlere övgü dolu sözler

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün parti kürsüsüne veda etti. Seçimlere yaklaşırken, ittifak ortaklarıyla birlikte verdikleri mücadeleye değinen Kılıçdaroğlu, altılı masanın tüm liderlerine teşekkür ederek, övgü dolu sözlerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından bugün son kez partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Ana muhalefet lideri, birlik mesajı vererek veda ettiği parti kürsüsünde altılı masa liderlerine de minnettarlığını dile getirdi.

'MERAL HANIM MERTTİR'

Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için "Meral Hanım merttir, büyük mücadeleler veriyor, bu bilinsin istiyorum. Ana kucağını da çok iyi bilir, yeri geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumun bilinmesini isterim" diye konuştu.

'TEMEL BEY BİLGEDİR, CESURDUR'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için "Temel Bey bilgedir, cesurdur. Yüreği cesaretle dolu olanın yolu hep aydınlık olur. Bu bilge, Türkiye’nin yolunu aydınlatmaya devam ediyor. O, hepimizin iyi tanıması gereken önemli bir siyasal aktördür" dedi.

'AHMET BEY BU SÜRECİ TOPARLAYANLARIN BAŞINDA GELİR'

Ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu için "Ahmet Bey'in güçlü bir entelektüel birikimi var. O bu süreci toparlayanların başında gelir. Yeniden yolumuza döndük, günlerdir uyumuyor bu lider. Bilin, onu yakından tanıyın. O da çorbada tuzu olan çok değerli bir insan" ifadelerinde bulundu.

'ALİ BEY İLE ÜLKENİN PERİŞANLIĞINA SON VERECEĞİZ'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan "Bu genç liderle Türkiye’nin perişanlığına son vereceğiz. Onunla da bu ülke için alın terini beraber dökeceğiz. Bilin istiyorum. Onu da tanıyın istiyorum" sözleriyle bahsetti.

'GÜLTEKİN BEY YÜREKLİ BİR LİDERDİR'

CHP lideri, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile ilgili ise "Menderes ve Demirel’in gençliği vardır onun yüzünde de yüreğinde de. Yürür karanlığın üstüne. Bilin istiyorum. Yürekli, cesur ve genç bir liderdir" dedi.

1-014.jpg

YAVAŞ VE İMAMOĞLU İLE BİRLİK MESAJI

Kılıçdaroğlu, ittifak ortaklarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da teşekkür etti. "Evladım Ekrem İmamoğlu" diyen CHP lideri, "O da yanımda olacak" dedi.

Mansur Yavaş için ise "Yıllardır çokça omuz omuza verdiğimiz, birbirimizi koruyup kolladığımız, en zor zamanlarda birbirimizden güç aldığımız dostum Mansur Yavaş. O da buradadır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN