Puan tablosu bozuldu, yeni formül bulunmalı! Jorge Jesus'tan çok konuşulacak Süper Lig önerisi

Puan tablosu bozuldu, yeni formül bulunmalı! Jorge Jesus'tan çok konuşulacak Süper Lig önerisi

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, deprem afeti nedeniyle takım sayısı azalan Süper Lig'de bu sezon için yeni formül önerdi. Deneyimli teknik adamın önerisi futbol kamuoyunda tartışma konusu oldu. İşte, Jesus'un Süper Lig önerisi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Portekiz basınından A Bola'ya açıklamalarda bulundu.

Hatayspor ve Gaziantep FK takımlarının deprem nedeniyle Süper Lig'den çekildiğini hatırlatan Jesus, "Futbol yaşanan trajediden daha önemli değil ama skor tablosu da bozuldu" diyerek farklı bir formül uygulanması gerektiğini belirtti.

Sözlerine devam eden Jesus, "Puanlar sahada kazanıldığı için bundan sonra Gaziantep ve Hatayspor ile karşılaşacak rakiplere puan verilmemeli. Bu maçlar yok sayılmalı" açıklamasını yaptı.

jorge-jesus-super-lig-play-off.jpg

"ŞAMPİYON PLAY-OFF'LA BELİRLENMELİ"

68 yaşındaki Portekizli teknik direktör, "Daha sonra Süper Lig'in en iyi 4 takımı şampiyonluk için bir play-off oynamalı. Bu seçeneğin uygulanabilirliğiyle ilgili herhangi bir fikrim yok" dedi.

Fenerbahçe hafta sonu Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenmesinin ardından puanını 51 yaptı. Galatasaray, Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi nedeniyle 3 puanı hanesine yazdırdı ve 57 puana ulaştı.

jorge-jesus-super-lig-onerisi.jpg

SÜPER LİG PUAN TABLOSU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN