Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından liderlerden ilk açıklama: Türkiye için şimdi kenetlenme vakti

Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından liderlerden ilk açıklama: Türkiye için şimdi kenetlenme vakti

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlenmesinin ardından liderlerden ilk açıklamalar geldi. DEVA Partisi Lideri Babacan paylaşımında, "Türkiye için şimdi kenetlenme vakti." ifadelerini kullanırken, adaylığı ilan edilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise, Genel Başkanlara teşekkür ederek, "Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz." diye yazdı.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelerek Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlenmesinin ardından liderlerden ilk açıklama geldi.

KILIÇDAROĞLU: BAŞLIYORUZ!

Adaylığı ilan edilen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Genel Başkanlara teşekkür ederek "Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Başlıyoruz!." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Millet İttifakının Sayın Genel Başkanlarına, duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz! @T_Karamollaoglu @meral_aksener @alibabacan @Ahmet_Davutoglu @DpGultekinUysal"

AKŞENER: MİLLETİMİZİN İRADESİYLE TARİH YAZACAĞIZ

Altılı Masa'ya geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…" ifadelerini kullandı.

Akşener'in paylaşımı şu şekilde:

"Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız..."

BABACAN: TÜRKİYE İÇİN ŞİMDİ KENETLENME VAKTİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın mesajı şöyle:

"Cumhurbaşkanı adayımız Sayın @kilicdarogluk ’dur. Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi “Birleşe birleşe kazanacağız.” Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız."

DAVUTOĞLU: BU ZAFERİN KAYBEDENİ OLMAYACAK

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yayınladığı mesaj şöyle:

"Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. @kilicdarogluk'dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olsun. Hep birlikte kazanacağız, bu zaferin kaybedeni olmayacak."

UYSAL: BİZİM ADAYIMIZ BİR KİŞİ DEĞİL MİLLET

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın mesajı şöyle:

"Bizim gayretimiz, ülkenin gençleri doğdukları topraklarda doyabilsin, hayal kurabilsin, çocuklarımız borçsuz doğabilsin, milletimiz korkusuz yaşayabilsin, herkes konuşabilsin, bu topraklar yeniden bereketlensin, esnafı çiftçisi üretebilsin... Bizim derdimiz, kendi kaderlerini milletin kaderi ile aynileştirenlere karşı, bir kez daha milletimiz kendi kaderine hakim olabilsin...

Ve dolayısıyla adayımız, demokrasi, adayımız cumhuriyet, adayımız adalet, adayımız hürriyet. Bizim adayımız bir kişi değil millet. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun @kilicdarogluk adaylığı Vatanımıza, Milletimize hayırlı uğurlu olsun."

KARAMOLLAOĞLU: ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. @kilicdarogluk ’dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN