Adaylığı ilan edilen Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: İmamoğlu ve Yavaş ile bir yola çıktık

Adaylığı ilan edilen Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: İmamoğlu ve Yavaş ile bir yola çıktık

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş sahneye çıkarak kalabalığa seslendi. "Sayın İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Yolumuz aydınlık olsun." diyen Kılıçdaroğlu, "Yol boyunca heybemi güzel insanların öyküleriyle doldurdum. Şimdi onlarla birlikte adayım. Tüm depremzedeler aday, böyle bilmeniz gerekiyor. Torbacılara öldürttükleri Sinan Ateş'in eşi Ayşe Hanım da aday." diye konuştu.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Altılı Masa, bugün gerçekleştirdiği 14. toplantısında cumhurbaşkanı adayını belirledi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Adaylığı ilan edilen Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'ne giderek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile kalabalığa seslendi. Kılıçdaroğlu, "Sayın İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Yolumuz aydınlık olsun." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Hepinize teşekkür ediyorum. Sayın İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Yolumuz aydınlık olsun. Uzun bir yoldan geldim, yol boyunca heybemi güzel insanların öyküleriyle doldurdum. Şimdi onlarla birlikte adayım. Bize kader dedikleri bu nizamı değiştirmek istiyoruz.

Kimler aday biliyor musunuz; Ankara'da elektriği kesin İbrahim Bey adaydır, madende hayatını kaybeden Rıdvan'ın oğlu Emrullah adaydır.

TORBACILARA ÖLDÜRTTÜKLERİ SİNAN ATEŞ'İN EŞİ AYŞE HANIM DA ADAY

Şanlıurfa'da evladı için nöbet tutan Emine Hanım adaydır. Tüm depremzedeler aday, böyle bilmeniz gerekiyor. Ekmeğini çöpten çıkartan ekmek teknesi gasp edilenlerin deposuna gittim, işte oradakiler aday. Torbacılara öldürttükleri Sinan Ateş'in eşi Ayşe Hanım da aday.

Sadece ben değil 84 milyon aday! Çaldıkları 418 milyar doları geri isteyenler aday. Bu topyekûn bir değişimin başlangıcı, halktan çalınanı halka geri vereceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Aday ben değilim, aday hepimiz. Sevgili halkım, başlıyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN