Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz çıkış: Af meselesini iktidar ile konuşmaya hazırız

Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz çıkış: Af meselesini iktidar ile konuşmaya hazırız

Son zamanlarda gündeme gelen af konusu hakkında açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Af konusunda titizlikle yönetilmiş bir düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazırız. Görüyoruz beceremiyorlar, birlikte çözebiliriz. Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile infaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerektiğini ve bu konuyu görüşeceğini açıklamasının ardından gündemdeki af tartışmaları yeniden gündeme geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, sosyal medya hesabından son zamanlardaki af tartışmaları hakkında sürpriz bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, iktidar ile af konusunda konuşmaya hazır olduklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu, “Af konusunda titizlikle yönetilmiş bir düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazırız. Görüyoruz beceremiyorlar, birlikte çözebiliriz. Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır” dedi.

Kılıçdaroğlu devamında, “Şunu da peşinen söyleyeyim, Fotoromancı hiç heveslenmesin, heyecan yapmasın. Baronlara da af maf yok” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN