Kılıçdaroğlu'nun Bulgaristan ziyareti gündem oldu: Çiçeklerle karşılandı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Bulgaristan ziyaretine yönelik yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Kılıçdaroğlu'nun, kendisini yol kenarında çiçeklerle bekleyen vatandaşları görünce aracını durdurduğu görüldü.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bulgaristan'a giderken yol kenarında kendisini bekleyen vatandaşlarla görüntüleri ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Bulgaristan'ın Kırcaali kentine gitmişti. Kılıçdaroğlu, çoğunluğu Türk ve Müslümanlardan oluşan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı ve Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis'le bir araya gelmişti.

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında kaydedilen görüntülerde kendisini yol kenarında bekleyen vatandaşları görünce aracını durdurduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN