Kılıçdaroğlu'nun mutfağındaki Airfryer sosyal medyanın gündeminde

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?" notunu düştüğü videoyu evinin mutfağında çektiği görüldü. Mutfakta tezgahta bulunan Airfryer ise sosyal medyanın gündemine oturdu. #Airfryer hashtagi Twitter'da TT oldu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Saat 22.00'de burada buluşalım" paylaşımında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu "Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?" notunu düştüğü videolu paylaşımında neden Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

"Erdoğan'ı göndereceğiz. Bu hedeflerimizin en kolayı." diyen Kılıçdaroğlu, "Türk'ü, Kürt'ü, Sünni'si, Alevi'si, başı açığı, başı kapalısı, solcusu, sağcısı bu müşterekte birleşmeli. Daha iyi bir yaşam müştereğinde hakkını alma müştereğinde buluşmalı. Ben bunun için Millet İttifakı'nın adayı seçildim. Ben onarıcı, telafi edici, birleştirici, kucaklayıcı liderlik yapıp, asıl geleceğin yeni nesil liderlerine ortamı hazırlayacak kişiyim. Ben bundan sonra geleceklerin siyasi geleceği için taşları doğru döşeyecek kişiyim." ifadelerini kullandı.

MUTFAKTAKİ AİRFRYER SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından çektiği videoda tezgahta bulunan Airfryer sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmesinin ardından gündem oldu. #Airfryer hashtagi ise Twitter'da TT oldu.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN