Kilolarca uyuşturucuyla yakalandı: Savunması jandarmayı güldürdü! Evine özel düzenek kurmuş

Kilolarca uyuşturucuyla yakalandı: Savunması jandarmayı güldürdü! Evine özel düzenek kurmuş

İhbar üzerine bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, kilolarca satılmaya hazır uyuşturucu ve uyuşturucu ham maddeleri buldu. Gözaltına alınan şüphelinin savunması ise şaşırttı. İşte detaylar...

Muğla'da bir eve yapılan baskında 18 kilo 355 gram skunk, 151 kök Hint keneviri ve bir miktar kokain ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan 38 yaşındaki Ferdi Güray Başer, ifadesinde, ağrılarına iyi geldiği için yetiştirdiği uyuşturucuyu kullandığını, satmadığını söyledi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Marmaris'te Ferdi Güray Başer'in piyasaya yüklü miktarda uyuşturucu süreceği bilgisine ulaştı.

kenevir-yetistirmek-yasak-mi-cezasi-nedir-3.jpg

SAVUNMASI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde dün sabah saatlerinde şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Narkotik köpeği 'Azot' ile evde yapılan aramada 18 kilo 355 gram skunk, 151 kök Hint keneviri, bir miktar kokain ve iklimlendirme sistemi ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ferdi Güray Başer, işlemlerinin ardından tutuklandı. Ferdi Güray Başer, jandarmadaki ifadesinde, ağrılarına iyi geldiği için yetiştirdiği uyuşturucuyu kullandığını, ticaret yapmadığını söyledi.

kenevir-yetistirmek-yasak-mi-cezasi-nedir-5.jpg

kenevir-yetistirmek-yasak-mi-cezasi-nedir-7.jpg

kenevir-yetistirmek-yasak-mi-cezasi-nedir-8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN