Kırşehir'de tazminatını alamayan işçi, belediyeye ait makam aracını haczettirdi

Kırşehir Belediyesi'nde aşçılık yapan daha sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan Serkan Dönmez, işine son verildikten sonra tazminatını alamayınca 60 bin TL alacağı için belediyenin makam aracına el koydurdu.

Kırşehir Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Serkan Dönmez, işine son verilmesinin ardından tazminatını alamadı. Belediyeye dava açan Dönmez, 60 bin TL alacağı için Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz’ın makam aracını haczettirdi.

Kırşehir Belediyesi'nde 2014 yılında aşçı olarak işe başlayan Serkan Dönmez, çalıştığı sürenin son 2 yılını Park ve Bahçeler Müdürlüğünde işçi olarak geçirdi. 8 yılın sonunda işten çıkarılan Serkan Dönmez, belediyeye karşı tazminat davası açtı.

MAKAM ARACINI HACZETTİRDİ

Açılan davada Serkan Dönmez, 60 bin TL tazminat hakkı kazandı. Parası ödenmeyen Dönmez’in hak ettiği tazminat bedeli icraya konuldu. Dönmez, icra takibi karşılıksız kalınca belediyeden alacağı 60 bin TL’nin tahsili için Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz’a tahsis edilen 40 BE 002 plakalı makam aracını haczettirdi. Çekiciye yüklenen otomobil otoparka götürüldü.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir