Kış çok güçlü geri döndü! İstanbul'dan girecek Antalya'dan çıkacak: Kar yağışı 6 ay boyunca Türkiye'yi esir alacak

Kış çok güçlü geri döndü! İstanbul'dan girecek Antalya'dan çıkacak: Kar yağışı 6 ay boyunca Türkiye'yi esir alacak

Sıcak havaları postalayan Türkiye, kara kışı dibine kadar yaşayacak. İstanbul'dan Antalya'ya kadar tüm şehirler soğuğu iliklerine kadar hissedecek. Herkes bu kış bitsin diye dua edecek. İşte tüm detaylar…

Türkiye yaz sıcakları ile yanıp tutuşurken bu kez de soğuk havalar Türkiye'yi kutuplara döndürecek. Meteorolojik veriler yakından takip edilirken uzmanlar, çetin kışın kapıda olduğunu açıkladı. İstanbul'dan giriş yapan soğuk havalar Antalya'dan Türkiye'yi terk edecek. Türkiye bu sene kar yağışlarına doyuyor. 1 değil, 2 değil tam 6 ay boyunca devam edecek. İşte tüm detaylar…

BU SENEKİ KIŞ 6 AY SÜRECEK


Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Ekim ayına kısa bir süre kala uzmanlar soğuk havaların çok güçlü bir şekilde geldiğini söyledi. Herkes Eylül ayında enerjisini toplasın. Ekim ayı çok fena vuracak.

kar-yagdi-1.jpg

Mevsim normallerine göre çok güçlü bir soğuğun kapıda olduğu belirtilirken Eylül ayında son sıcakların görüleceği aktarıldı. Türkiye 6 ay boyunca aksiyonun dibine vuracak. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, “Cfs Ekim ayına mevsimine göre çok güçlü soğuklar veriyor. Eylül ayında enerjinizi toplayın. 6 ay aksiyonlu havaların tadını çıkaracağız…” paylaşımında bulundu.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN